vrijdag 17 oktober 2008

De tweede dag...

Hallo allemaal!

Nog even laat op de avond (nacht) na een lange dag hard werken en nog enkele uren vergaderen een kleine update:

We zijn vanmorgen begonnen met de tweede (grootste) tent op te zetten, ondertussen was er een ploegje waaghalzen (bedankt Wim & Kris) bezig met het hangen van de verlichting op de hele site. Verder is onze koelwagen gearriveerd en je mag gerust zijn: we zullen géén dorst hebben!!! De zeescouts zorgde ervoor dat alle tapinstallaties, frigo's en podia op hun plaats terecht kwamen! (M E R C I ! ! )

Maar natuurlijk komt er veel meer kijken bij de nacht dan alleen sjouwen en sleuren, ook achter de schermen werd er heel veel belangrijk werk geleverd: tapploegen zoeken, groepjes opbellen, medewerkers contacteren, todo-lijstjes maken etc Hiervoor hebben jullie misschien wel ons Joke of den Tim aan de lijn gehad (ook nen dikke merci aan hen!!)

Verder hebben we vandaag enorm veel aandacht gekregen van JIM-TV, Q-Music en Zoom! Kijk zeker eens op een van hun websites! Hiervoor zorgde Veerle, onze enige echte persverantwoordelijke! GRACIAS VEERLE!

Wij willen uiteraard iedereen bedanken voor hun reactie op onze vorige oproep! Maar we zijn nog steeds op zoek naar volk om te helpen bij de afbraak op zaterdag, laat zeker iets weten als je tijd hebt op dagvandejeugdbeweging@gmail.com!

Hopelijk komt er ook morgenvroeg vele volk ontbijten, wij bedanken ook de ploegen die meehielpen om dit waar te maken!

Zo dat was ons laat dankwoordje, nu willen we enkel nog een bedje!!!

Groeten aan iedereen en tot morgen!!!

De dag en nacht van de jeugdbewegingcrew

Geen opmerkingen: